"Удар под дых": Туреччина вказала Росії на її місце

Турецькі інвестори забираються з Росії геть.

Ілюстрація:www.mukachevo.net

Російський депутат Дмитро Гудков заявив, що наслідки конфлікту Росії і Туреччини після збитого літака Су-24 вже видно. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Гудкова, Туреччина заявила про те, що втрутиться в заморожений конфлікт у Нагірному Карабасі, який всіляко розпалювала Росія.

"По-перше - Карабах. Глава турецького МЗС прилетів до Баку і розповів, що Туреччина буде всіляко сприяти відновленню територіальної цілісності країни.

Іншими словами прозоро натякнув на те, що Туреччина рада буде підкинути дров у конфлікт. Нагадаю, що Азербайджан бореться за Карабах з Вірменією, яку підтримуємо ми і де у нас військова база", - написав він.

Крім того, турецькі інвестори йдуть з Росії, що безперечно не радує кремлівську верхівку. "Два - крик про допомогу пролунав з Казані. Там турки були головними інвесторами. Більше не будуть.

Татарстан, м'яко кажучи, не в захваті. Але ж це тільки очевидні наслідки, коли "спеціальні економічні заходи" ще не прийняті", - підсумував Гудков .

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вбив бізнес-партнера й спокійно... доїв вечерю: Ветеран війни проти України влаштував стрілянину у ресторані Петербурга (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 11:59

У Росії колишній «вагнерівець», який повернувся з фронту, застрелив свого бізнес-партнера у ресторані Санкт-Петербурга. Момент злочину потрапив на камери спостереження і був опублікований у соцмережах, передають Патріоти України. За даними росЗМІ, слі...

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...