"Україна є багатою і перспективною нафтогазовою країною", - нардеп (відео)

Для реалізації перспективи більш широкого видобутку газу в Україні потрібні люди з досвідом нафтогазовидобування і технології.

Костянтин Жеваго

Про це розповів бізнесмен, народний депутат Костянтин Жеваго, передають Патріоти України.

"Ми, насправді, багата і перспективна нафтогазова країна. Звичайно, ми не Саудівська Аравія і не Росія. Але в Україні нафта і газ видобуваються майже сто років, ми мали пік видобутку в 1970-их роках, який в рази перевищував теперішній рівень", - сказав Жеваго.

За його словами, найбільші зараз видобувні території - це Полтавщина і Харківщина. Там є дуже велика перспектива видобутку. Для реалізації цієї перспективи потрібні люди з досвідом нафтогазовидобування і технології.

"Чому ми, якщо купуємо нафту та газ за долари не зможемо придбати технології за ці самі долари. Але потрібно, що були українці, які братимуть ці технології в свої руки, матимуть освіту, досвід та розуміння, як ці технології використовувати в нафтогазодобуванні та робитимуть нашу країну заможною та економічно розвинутою", - пояснив народний депутат.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...