Україна обирає Pepsi-Cola: Мустафа Найєм закликав до бойкоту Coca-Cola

Принижувати цілу країну, яка зазнала тисячні людські втрати, і при цьому працювати на її ринку, здається як мінімум дивним.

Продукція компанії "Кока-Кола". Фото: all-pix.com.

Народний депутат, заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм закликав українців бойкотувати продукцію компанії Coca-Cola за визнання Криму територією Росії. Про це Мустафа Найєм написав на своїй сторінці у Facebooк, передають Патріоти України.

"Пропоную громадянам України у відповідь повернути компанію Coca-Cola на землю і відмовитися від покупки продукції компанії, заодно нагадавши, що в жодній країні світу, в тому числі, на батьківщині Coca-Cola (США) Крим не визнається територією Росії, події на півострові називаються окупацією, у зв'язку з чим до РФ застосовуються економічні санкції.

Крім цього хотілося б дізнатися, що думає про це вибачення керівництво українського представництва компанії, - заявив політик. - Особисто я не стану більше купувати її продукцію і закликаю до цього всіх розсудливих співгромадян. Втрата невелика, заміну можна знайти. А ось принижувати цілу країну, яка зазнала тисячні втрати, і при цьому працювати на її ринку, мені здається як мінімум дивним."

Компанія Coca-Cola продає на українському ринку наступні продукти і бренди:

- Burn;

- Coca-Cola;

- Fanta;

- Gladiator;

- Sprite;

- BonAqua;

- Nestea;

- Соки Rich, BotaniQ і «Добрий»;

- Schweppes.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...