Україна понесла значні втрати ЗСУ на Донбасі за січень, - журналіст

Журналіст розкрив втрати ЗСУ на війні за січень.

REUTERS

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Юрій Бутусов. "Бойові втрати на фронті за січень 2017-го. 18 українських воїнів загинуло у боях. Вони не залишаться цифрами у зведеннях, у кожного з них залишиться ім'я та обличчя", - йдеться у його повідомленні.

Також перший заступник начальника об’єднаного оперативного штабу, генерал-майор Андрій Цвєтков заявляв, що за період загострення ситуації в Авдіївці, з 29 січня, Збройні сили України втратили 10 бійців, ще 66 військовослужбовців отримали поранення внаслідок обстрілів.

Джерело: УНІАН

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...