Україна створюватиме нову зенітно-ракетну техніку спільно з країною-членом НАТО

Нові зразки будуть у повній відповідності до умов ведення сучасної війни.

Керівництво Державного концерну “Укроборонпром” та польська компанія WB Electronics S.A. підписали угоду про співпрацю. Про це повідомляє "Укроборонпром".

З української сторони безпосередніми учасниками співпраці стали ДП "Спецтехноекспорт" та ДАХК "Артем", які входять до складу концерну. Нові домовленості передбачають створення нових зразків зенітної та зенітної-ракетної техніки у відповідності до умов ведення сучасної війни.

"Досвід та можливості польських партнерів є важливим для нас та подальшого розвитку українського ОПК. Укроборонпром остаточно визначив курс переходу на міжнародні стандарти, саме тому ми раді розробляти нові зразки озброєння саме з компанією країни-члена НАТО", – заявив заступник генерального директора з авіабудування та виробництва підприємства Володимир Коробов. Польська сторона, у свою чергу, відзначила високий рівень компетенції українських фахівців в галузі протиповітряної оборони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...