Україна залишиться в десятці найбідніших

Тепер Україна посідає сьому позицію між Іспанією і Сербією

Україна опустилася на три щаблі вниз в рейтингу найбідніших країн, але в 2017 році десятку лідерів не покине.

У 2017 році Україні не слід розраховувати на те, що вона покине десятку найбідніших країн. Про це пише американське ділове видання Bloomberg, інформують Патріоти України.

Видання наводить свій індекс бідності або знедоленості, заснований на прогнозах інфляції і безробіття в 2017 році. За його даними, Україна посідає сьому позицію між Іспанією і Сербією.

При цьому наголошується, що в 2016 році Україна була на 3 місці.

Росія в цьому рейтингу займає 21 позицію, куди вона спустилася з 12 ступені, яку займала в 2016 році.

Також поліпшив свої показники Казахстан - на 14-й позиції, а в 2016 році займав шосту сходинку.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...