Українізації через окупацію: Культовий письменник вказав на парадоксальну для окупантів закономірність серед населення "ЛДНР"

Український письменник Сергій Жадан повідомив, що ставлення жителів Донбасу до українських військових помітно змінилося за два роки.

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "24".

Якщо у 2014 році люди перекривали дорогу українським військовими і техниці, то тепер, за словами письменника, населення просить солдат не кидати свої позиції.

"Бо вони зрозуміли, що поки у них є ці десантники, у них є мирне життя – робота, зарплата, пенсії. Якщо прийдуть "ЛНРівці" – буде набагато гірше", - каже письменник.

Також він зазначив, що деякі мешканці тимчасово окупованих територій стали беззахисними жертвами російський пропаганди. "Є там різні настрої, інколи – не дуже симпатичні. Ці настрої дуже важко звести до чогось одного", - сказав він.

Опублікував: Vyacheslav Slavin
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...