Українка, яка народила в 65 років, розповіла про свої методи виховання доньки

Пенсіонерка із Чернігова розповіла про виховання своєї доньки та плани на майбутнє

Чернігівська матуся-пенсіонерка. Фото sumy.depo.ua

Пенсіонерка Валентина Підвербна, яка за допомогою штучного запліднення народила дочку в 65 років, розповіла, як виховує свою дитину Анну-Марію. Про це вона розповіла виданню Сегодня, інформують Патріоти України.

Напередодні дня народження дівчинки, 71-річна матуся повідомила, як буде готуватися до свята. "Будемо завтра вдома. Я спеціально купила курочку, зварю доньці, вона любить таке м'ясо. Вона у мене дуже розумна, хочу, щоб вона такою і росла, щоб мені не соромно було за неї. Вона вже танцює і співає дуже добре. Чи вміє писати і читати? Не скажу, щоб не наврочити всі її вміння. Головне, щоб вона вдало вийшла заміж ", - заявила Валентина.

Мріє жінка про свій город. За словами Валентини Григорівни, починаючи з 2011 року їй допомагає знайома, яка живе за кордоном. "Звичайно, мені нелегко, на ринку вже не торгую. Хотілося б обзавестися дачею, щоб вирощувати там овочі, яблуньку посадити для дочки. Намагалася якось отримати ділянку, але роздавали землю тільки біля кладовища, а мені таке місце не потрібно. Справа в тому, що колись я втратила дитину, тому дивитися на кладовище нестерпно ", - зі сльозами говорить Валентина Григорівна.

Цікаво, що сусіди пенсіонерки розповіли, що Анна-Марія ніколи не грає зі своїми однолітками. "Валя вважає, що чужі навчать її доньку пити і курити. Взагалі, спілкується з нею командним тоном. Але, треба віддати належне, дуже стежить за її здоров'ям - ніколи не бачили Аню застудженою", - розповіла сусідка.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...