Українка Юлія Ратнер - головне відкриття Тижня моди у Парижі

​Українська модель Юлія Ратнер під час Тижня моди в Парижі стала одним з головних відкриттів сезону.

Модель із Запоріжжя Юлія Ратнер брала участь в шоу Valentino під час Тижня моди в Парижі, зробивши 26 показів провідних брендів, в тому числі Céline, Christian Dior, Dries Van Noten, Maison Margiela, Alexander McQueen, Giambattista Valli, Fendi, Prada і Marni, пише Bestin. Обличчями кампейна авторства фотографа Девіда Сімса стали як відомі топ-моделі, так і новачки індустрії.

Крім українки Юлії Ратнер, на чорно-білих портретах постали також Крісті Тарлінгтон і Лія Кебеде.

Як зазначається, після відходу Марії Грації Кьюрі на посаду креативного директора Christian Dior в липні 2016 року, П’єрпаоло Піччолі вперше за дев’ять років залишився біля керма Valentino один.

Судячи з рецензій критиків, показ колекції весна-літо 2017 у готелі Саломон де Ротшильд розвіяв всі сумніви в здатності італійського дизайнера керувати брендом одноосібно, а дебютна рекламна кампанія остаточно переконує – Valentino в надійних руках.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...