Українки в Москві святкували смерть Гіві. Росіянкам це не сподобалося

Свято закінчилося бійкою

У Російському геронтологічному науково-клінічному центрі (НДІ геронтології) в Москві сталася бійка між медсестрами і доглядальницями з України.

Як написав "Кореспондент", російський персонал медустанови обурився тим, що українки відзначали загибель сепаратиста Михайла Толстих, відомого як Гіві. Стверджується, що доглядальниці бажали подібної долі й іншим лідерам самопроголошеної ДНР, повідомляють Патріоти України.

"Медсестер-росіянок це обурило, українки ж не здавалися, в результаті зав'язалася бійка, яку довелося розтягувати лікарям", - пише видання, не уточнюючи, хто вийшов переможцем з бійки.

Відомо, що фактом бійки зацікавилися російські правоохоронці, але поки неясно, чи продовжать доглядальниці працювати в Росії.

Як повідомлялося раніше, бойовик Михайло Толстих загинув 8 лютого. Він був підірваний у своєму власному кабінеті на базі батальйону Сомалі в Макіївці.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...