Українофоб Охлобистін пояснив, навіщо випрошував на колінах "паспорт" терористів

Затятий українофоб, російський актор Іван Охлобистін заявив, що отримав фейковий "паспорт ДНР" на знак підтримки людей, які "захищають своє право жити на своїй землі і розмовляти рідною мовою".

"З мого боку це акт підтримки тих людей, які в Донецьку відстоюють своє право говорити рідною мовою, жити на своїй землі за тими морально-етичними канонам, які вони вважають для себе прийнятними", - заявив артист в коментарі РИА Новости.

За його словами, прості "громадяни ДНР" переблувають "в цьому кошмарі під обстрілами вже третій рік". Як зазначив Охлобистін, він з ними солідарний, як і "безліч людей".

Крім того, актор сказав, що багато місцевих жителів отримали "паспорт ДНР" із ідеологічних міркувань.

Нагадаємо, Охлобистін написав заяву на ім'я ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка з проханням надати йому "громадянство" під час виступу в Ростові-на-Дону у вівторок, 29 листопада. Пізніше в мережі опублікували відео заяви актора.

30 листопада ватажок терористів Олександр Захарченко видав акторові "паспорт ДНР".

Також в мережі з'явилося відео, як Захарченко Охлобистіна в "Громадяни терористи" присвячував.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...