Українська "Despacito": У мережі з’явилась нова версія найпопулярнішого хіта (відео)

Музиканти з гурту B&B Project опублікували відеозапис із виконанням найпопулярнішої пісні літа-2017 Луїса Фонсі "Despacito". Музиканти використали для інструментальної версії пісні бандуру, баян та кахоні.

Про це виконавці повідомили на своїй сторінці в Youtube, передають Патріоти України.

′′Презентуємо Вам українську версію найвідомішої пісні світу – "Despacito". На YouTube ця пісня перша набрала рекордну кількість переглядів – 3 мільярди!!! Хочемо побажати всім українцям гарно провести останній місяць літа, відпочивайте, насолоджуйтесь життям та цініть кожен прожитий день!′′, – повідомили виконавці української версії "Despacito", проект B&B Project.

Лише за добу після публікації відеозапису, українську версію найпопулярнішого хіта переглянуло більше 37 тисяч користувачів.

Нагадаємо, що Кліп на пісню Luis Fonsi та Daddy Yankee "Despacito" назбирав 3 мільярди і майже 12 мільйонів переглядів за більш, ніж півроку. Трек вже давно назвали хітом літа 2017 року і за переглядами він побив минулі рекорди пісень "Gangnam Style" та кліп на пісню "See You Again".


24tv.ua

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...