Українська IT-команда очолила світовий рейтинг "білих" хакерів (фото)

IT-Українська команда команда dcua в 2016 році зайняла перше місце в рейтингу CTFtime серед фахівців, здатних визначити ступінь захисту інформаційних систем та компʼютерних мкреж від атак і забезпечити необхідний рівень захисту.

Згідно з даними рейтингової таблиці, оприлюдненої на сайті CTFtime, українські айтішники з КПІ обійшли понад 12 тис. команд з усього світу.

Українську команду dcua, створену в 2012 році, очолює науковий співробітник Фізико-технічного інституту Микола Ільїн КПІ. В даний час команда налічує 43 учасники. Dcua була в першій десятці рейтингу CTFtime протягом останніх чотирьох років. Так, в 2013 році команда посіла п'яте місце, в 2014 і 2015 - Шосте. Рейтинг CTFtime по складається результатами участі команд протягом року в міжнародних змаганнях в області інформаційної безпеки. У 2016 році перемога грунтувалася на результатах близько 70 змагань.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...