"Українська мова - калічна", а "ЛНР" і "ДНР" допомогає Бог": Шокуючі заяви послушника Почаївської лаври під час Хресної ходи УПЦ МП (відео)

Сепаратистські думки озвучив представник Почаївської лаври, під час ходи організованої ПЦ МП до 1030-річниці Хрещення Русі, цікаво чи буде реація СБУ.

Кілька шокуючих заяв зробив учасник ходи, приуроченої до 1030-річниці Хрещення Русі, який представився послушником Почаївської лаври. Впродовж нетривалого інтерв’ю чоловік назвав українську мову – калічною, війну – братовбивчою та гріховною, разом з тим заявив, що ДНР-ЛНР допомагає Бог. Він підтвердив факт, що у лаврі часто бувають сепаратисти, а також, що там вони отримують допомогу, повідомляють Патріоти України.

Чи є чоловік на відео справді послушником у Почаївській лаврі на даний момент невідомо. Але самі почаївчани його заявами обурені: «Ось такі індивіди і складають негативну думку про місто Почаїв. Одні «спину гнуть», щоб сформувати позитивну думку про місто та місцевих і розвіяти міф про «оплот руского міра», інші – за допомогою кількахвилинного інтерв’ю всі ці зусилля зводять до нуля!» – зазначає депутат Почаївської міської ради Тарас Паляниця.


Опублікував: Тетяна Ісічук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...