Українська телеведуча похрестила новонароджену доньку (фото)

Лілія Ребрик опублікувала зворушливі світлини із церемонії.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий похрестили доньку. Фото: Соцмережі

Українська ведуча Лілія Ребрик та її чоловік – хореограф Андрій Дикий – похрестили свою новонароджену доньку, повідомляють Патріоти України. Зворушливі фото церемонії вона опублікувала на сторінці в Instagram.

Як відомо, Лілія Ребрик вдруге стала мамою. Дівчинка з'явилася на світ 30 квітня о 2:24 ранку в одному з приватних пологових будинків Києва. Немовля назвали Поліною. Саме це ім'я придумала 5-річна донька подружжя Діана.

Наразі 1,5-місячне малятко похрестили. Для церемонії обрали розкішний Свято-Покровський собор в Києві. Відбулось свято у четвер, 14 червня. У важливій події зіркового подружжя взяли участь тільки найближчі родичі та друзі.

«Такий важливий день в нашому житті... В житті нашої Поліни. Небесного керівництва і підтримки тобі в усьому, донечко!» – зворушливо написала Лілія Ребрик.

Для хрестин маленької Поліни знаменитість вибрала ніжний familylook. Телеведуча вбрала чарівне плаття рожевого кольору. В такій же сукні прийшла і донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого – Діана. Водночас немовлятко міцно спало на руках батька в білому одязі з мереживом.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через відмову Заходу допомогти вчасно: Україна більше не зможе перейти до наступу, - британський полковник

середа, 24 квітень 2024, 20:55

Нові пакети допомоги Україні допоможуть їй витримати можливий майбутній наступ росіян, але не дозволять перехопити ініціативу і повернутися до наступу. Про це полковник британської армії Річард Кемп написав у своїй колонці для Telegraph, передають Патр...

США у березні таємно передали Україні далекобійні Atacms – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 20:43

Сполучені Штати ще у березні таємно передали Україні далекобійні ракети Atacms. Вони увійшли до пакета допомоги на $300 млн. Про це пише Reuters із посиланням на неназвані джерела, передають Патріоти України. Співрозмовник агентства стверджує, що ракет...