"Українське правосуддя": Вітчима, який жорстоко познущався над хлопчиком, засудили до двох років позбавлення волі

Засуджений залив хлопчику у рот спирт та підпалив його.

Засуджений. Фото: ruwest.ru

Для того, щоб відучити від куріння свого 10-річного пасинка, 25-річний вітчим побив його, а потім залив дитині в рот спирт і підпалив. Після жорстокої розправи над дитиною вітчим відразу ж зник, повідомляють Патріоти України з посиланням на Факты и коментарии.

Мама в цей час перебувала в будинку з двома дітьми двох і шести років і не зробила нічого, щоб заступитися за свою дитину.

Потерпілий хлопчик з численними опіками побіг чомусь не додому, а до родичів, які проживають по сусідству. Ті викликали «швидку» і поліцію.

Правоохоронці невдовзі затримали горе-вітчима, який ховався в одній з господарських будівель в тому ж селі. Було відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Поки дитина після лікування перебував на реабілітації в санаторії, суд над його вітчимом завершився. Чоловіка визнали винним і засудили до двох років позбавлення волі. Хоча санкція статті, за якою засудили горе-вітчима, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...