"Українські диверсанти" в окупованому Криму: названо особу четвертого "фігуранта"

У справі "українських диверсантів", затриманих у серпні в окупованому Криму, є четвертий фігурант.

09:59, 19 листопада 2016


 Володимир Присіч може бути четвертим фігурантом у справі "українських диверсантів" / crimeahrg.org



Імовірно, це харків'янин Володимир Присіч, розповіла Кримська правозахисна група. Наразі доля Присіча точно невідома. Можливо, він перебуває у СІЗО Сімферополя або в СІЗО "Лефортово" в Москві. Раніше російські ЗМІ з посиланням на джерела в ФСБ РФ заявляли про дев'ятьох затриманих у Криму "диверсантів".

В програмі телеканалу "Россия-1" чоловік, якого представляють як далекобійника з Харкова Володимира Присіча, розповідає, що нібито він був завербований української розвідкою в січні цього року, їздив по Криму і збирав дані про російську військову техніку.

Раніше було відомо про трьох затриманих у справі "українських диверсантів". Це Євген Панов, Андрій Затхей і Редван Сулейманов. Як повідомляв УНІАН, 10 серпня у ФСБ Росії заявили, що запобігли вчиненню терактів в окупованому Криму на "критично важливих об'єктах інфраструктури і життєзабезпечення півострова", які нібито готувало Головне управління розвідки Міноборони України. Також у ФСБ заявили про ліквідацію "української агентурної мережі" і затримання групи "диверсантів". У свою чергу президент України заявив про безглуздість і цинічність звинувачення Росії на адресу України у підготовці терактів у Криму.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...