Українські кораблі окупанти пустили на запчастини

Судна стоять окремо, їх виділили, як техніку іноземної держави

Кораблі ВМС України, які залишились у Криму, використовуються росіянами як донори для кораблів Чорноморського флоту Російської Федерації.

Про це заявив командувач ВМС ЗСУ Ігор Воронченко, повідомляє "5 канал", інформують Патріоти України.

"Кораблі стоять окремо, їх виділили, як техніку іноземної держави. Але за нашими даними, вони існують як донори, їх розукомплектовують… У них (у росіян – ред.) постійно курсує "Сирійський експрес", великі десантні кораблі постійно на переходах в морі і той самий наш "Костянтин Ольшанський" використовується як корабель-донор. "Тернопіль", "Луцьк" використовуються для їхніх малих протичовнових кораблів, які несуть "вахту" біля наших газових родовищ", – зазначив він.

Раніше повідомлялося, що російські окупаційні війська в Криму зняли з захопленого українського корвета "Тернопіль" запчастини для ремонту малого протичовнового корабля "Єйськ", який входить до складу 68 бригади ВМФ РФ.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...