Українські ракети потрапили в цілі, незважаючи на істерику і погрози Росії, - Турчинов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що зенітні ракети під час навчань поблизу Криму потрапили в намічені цілі, незважаючи на істерику Росії та погрози застосувати ракетну зброю проти нас.

Як передає УНІАН, про це він заявив з нагоди вручення штандарта батальйону оперативного призначення Національної гвардії ім. Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького:

"– Сьогодні, незважаючи на істерику Росії, на погрози застосувати ракетну зброя проти нас, ми провели військові навчання з випробувальними пусками керованих ракет середньої дальності. І що важливо, ми це зробили згідно із затвердженим планом, в заздалегідь визначений час і в публічно заявленому місці. Ракети потрапили в намічені цілі, – сказав Турчинов."

За його словами, це дуже серйозний крок, який зробила Україна, тому що “російська агентура, продажні керівники, які раніше очолювали Міністерство оборони, свідомо руйнували протиповітряну оборону”.

– Ракети, які ми випробували, можуть точно вражати як повітряні, так і надводні цілі. Вони підтвердили свої бойові характеристики і виконали програму випробування. Ми зробили дуже серйозний крок до відновлення повітряного, протиповітряної оборони нашої країни, – запевнив Турчинов.

Як повідомлялося, 1 грудня 2016 року, на півдні України розпочалися навчання Повітряних сил ЗСУ, під час яких проводяться повітряні стрільби.

Ракетні стрільби над Чорним морем ЗСУ триватимуть 2 грудня. Росія заявила, що буде збивати українські ракети.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...