Українські санкції проти Росії: Де вони і що з ними не так (відео)

Українська влада зволікає з запровадженням санкцій проти країни-агресора.

Україна готується запровадити нові санкції проти Росії, для того щоб підтримати США, повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

З такою ініціативою виступив президент Петро Порошенко ще 6 квітня, в день коли міністерство фінансів США застосувало санкції проти 26 російських бізнесменів та чиновників, а також 15 кампаній.

13 квітня Секретар РНБО О.Турчинов заявив, що РНБО розгляне питання запровадження санкцій проти Росії, але цього так і не відбулося. 20 квітня засідання РНБО перенесли на тиждень, але після цього терміну рішення ще немає.

Речниця МЗС 25 квітня закликала світ посилити санкційний тиск на Росію, у зв’язку з посиленням обстрілів на Донбасі. Виникає запитання: «А ми де?».

Відповідь на це питання шукають учасники програми «Ваша Свобода» Микола Капітоненко, директор Центру дослідження міжнародних відноси та Андрій Веселовський, український дипломат.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Згадали про цікавий нюанс: У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:45

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу. Про це пише DPA в п’ятницю, 29 березня, переда...

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...