Українські снайпери наповнюють морг Горлівки новими партіями найманців

За два дні у місто доправили 8 трупів окупантів.

У морзі Горлівки. Фото: onpress.info.

Такі втрати понесли «ополченці» в результаті боїв під населеним пунктом Зайцеве. Новину повідомив блогер Олександр Темнов з Донбасу на своїй сторінці у сомережі, передають Патріоти України.

«ДНР" Горлівка, в морг прибули 8 тіл камуфляжників: «збір» за максимум дві доби. Троє - в прострелених бронежилетах. Снайперські поцілунки!?», - розповів Темнов. Також він згадав, що тіла прибули з-під Зайцевого. Транспортування "вантажу-200" в Горлівку ускладнилося тим, що на цій ділянці постійно ведуться інтенсивні бої, які не дозволили бойовикам доставити тіла раніше.

Таким чином, Олександр Темнов підтвердив інформацію якогось «горлівського ополченця», який 24 січня в «зведенні від ополчення Новоросії» розповів, як ЗСУ знищили половину взводу його товаришів по зброї. Він уточнив, що це були бої під Зайцевим і втрати були відчутні: і загиблі, і поранені. При цьому бойовик зазначив, що на деяких загиблих були бронежилети з отворами від куль снайперських гвинтівок ЗСУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...