Українські топ-політики очима дітей (відео)

Дітям показали фотографії політиків і попросили зобразити їх обличчя звичайним олівцем.

На честь майбутнього Дня захисту дітей журналісти спробували зобразити, як би виглядали українські політики, якби були схожі на самих себе на малюнках дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Як зазначає ТСН, дітям показали фотографії політиків і попросили зобразити їх обличчя звичайним олівцем. Частина портретів вийшли кумедними, що вони вирішили уявити, якими були б політики, якби виглядали так в реальному житті.

Фото:


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...