Українські жінки-військові провели стрільби з міномета (відео)

У мережі показали відео, на якому жінки-десантники показали, як вони стріляють з мінометів.

Фото: ВТУ

Жінки-офіцери ПДВ випробували себе в ролі командира розрахунку і навідника. Ролик опублікувало Військове телебачення України на своєму YouTube-каналі, повідомляють Патріоти України.

Повідомляється, що офіцери десантних військ повинні мати хорошу фізичну підготовку, моральну стійкість і високий бойовий дух, вміти володіти будь-якою зброєю і військовою технікою. Тому під чітким керівництвом інструкторів і офіцерів з бойовим досвідом кожна жінка спробувала себе в ролі командира розрахунку і навідника.

"У такий складний час не тільки чоловіки, але і жінки беруть участь в АТО, тому я вважаю, що потрібно вміти стріляти", - розповіла військовослужбовець Аліна.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...