Українській економіці продовжує шкодити олігархія - ЄС

​В Україні існує група олігархів, яка протистоїть реформам. Про це завив глава представництва Євросоюзу в Україні Хьюг Мінгареллі.

«Влада олігархів не може бути сильніше, ніж три роки тому, але, тим не менш, вони щодня протистоять процесу реформ. Вони намагаються його підірвати у всіх секторах. Кожен раз, коли приймаються реформаторські рішення, через кілька тижнів є спроба ці реформи вихолостити», - сказав дипломат під час конференції в Києві, передають Патріоти України.

Мінгареллі підкреслив, що випадки протистояння змінам в Україні не поодинокі.

«Кожен день ми бачимо боротьбу між реформаторами у владі, в громадянському суспільстві та тими, хто намагається будь-якими способами зберегти свій статус-кво. І ця боротьба далеко не закінчена», - підкреслив він.

За словами дипломата, необхідно, щоб ті, «хто в минулому крав», понесли покарання через чесний судовий процес», щоб українське суспільство підтримало реформи і« повірило в справедливість».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...