Сумновідомого нардепа від "Опоблоку" помітили на з'їзді любителів "русского мира" (фотофакт)

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Микола Скорик був помічений на з’їзді партії соціалістів Молдови, політика якої є лояльною до так званого "руського миру" і президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє на Facebook журналістка Маріанна Присяжнюк.

"Нардеп від Оппоблока, екс-регіонал, провідник "руського миру" в Одеській області Микола Скорик сьогодні був помічений на з’їзді партії соціалістів Молдови. Хм.. а як проводите неділю Ви?", — написала Присяжнюк.

"Тут говорять, що Скорик виступив на їх позачерговому засіданні. І, так, там були і "великі друзі" з РФ. Новообраний президент Молдови Ігор Додон якраз висувався на пост глави держави від цієї партії. До речі, в ході передвиборної кампанії Додон назвав Крим російським (хто не пам’ятає), а сам є великим прихильником кремлівської політики", — додала журналістка.

"Раніше Луценко заявляв, що внесе до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності зі Скорика в зв’язку зі справою про напад на євромайданівців 19 лютого 2014 року, яким, на думку ГПУ, керував Скорик. Так, а що там? Які новини? А то суцільні "совпаденієнєдумаю", — додала Присяжнюк і опублікувала фото.

У вересні Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ внесе подання до Верховної Ради про зняття недоторканності з депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика. При цьому радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк розповів, що справа нардепа від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика виключно кримінальна, а також не виключив його роль у створенні проекту про так звану "Новоросію".

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зверніть увагу: Путін стає дедалі більше схожим на Брежнєва (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:02

Сьогодні, 7 травня, у Росії відбулася п'ята за останню чверть століття так звана церемонія інавгурації Володимира Путіна. Після церемонії у соцмережах почали активно обговорювати схожість президента Росії Володимира Путіна і Генерального секретаря ЦК К...

Оце так: Швейцарські банки продовжують приймати від росіян перекази в рублях - джерело

вівторок, 7 травень 2024, 21:53

Попри на посилення Швейцарією правил банківського обслуговування громадян РФ, частина банків країни продовжує приймати з Росії великі перекази в рублях. Про це повідомляє Forbes із посиланням на свої джерела, передають Патріоти України. За словами одно...