Український артист балету Сергій Полунін зіграє у фільмах з Джонні Деппом і Дженніфер Лоуренс (відео)

Зірка балету, український танцівник Сергій Полунін зіграє у фільмі "Вбивство в "Східному експресі".

Сергій Полунін в кліпі "Take Me to Church", скріншот

Зірка балету, український танцівник Сергій Полунін зіграє у фільмі "Вбивство в "Східному експресі". Про це повідомляє The Hollywood Reporter. Роль, яку буде виконувати 27-річний артист балету, не називається.

Наголошується, що в новій екранізації детектива Агати Крісті також знімаються Джонні Депп, Дейзі Рідлі, Пенелопа Крус, Мішель Пфайффер і Джуді Денч. Режисер і виконавець ролі Еркюля Пуаро – Кеннет Брана. Роль, яку буде виконувати 27-річний Полунін, не називається.

Світова прем'єра фільму запланована на 9 листопада 2017 року. Крім того, Полуніну запропонували роль у шпигунському трилері "Червоний горобець", де його партнерами стануть Дженніфер Лоуренс і Джоел Едгертон.

Нагадаємо, танцівник став відомий широкій публіці завдяки кліпу Hozier на пісню "Take Me to Church".
Пропонуємо до перегляду відеоролик за участю Сергія Полуніна, "Візьми мене до церкви" . Автор - Хозьер, Режисер -Девід Дэвид ЛаШапель (David LaChapelle), американский фотограф и режиссер-клипмейкер


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...