Український боксер Ломаченко переміг ямайця Уолтерса (відео)

Відразу видно що козацького роду: У другій половині бою Ломаченко почав стрімко додавати і вже в сьомому раунді достроково переміг Уолтерса постійними атаками зі зміщенням з боку

У Лас-Вегасі чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 59 кг) Українець Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) впевнено захистив свій титул, завдавши першої поразки ямайцу Ніколасу Уолтерсу (26-1-1, 21 КО ). Про це повідомляє видання vRINGe.com.

Ломаченко з самого початку боксував значно активніше претендента, більше пересуваючись і частіше викидаючи удари, хоча було чітко видно, що українець не збирається форсувати події і поки лише придивляється до ямайцу.

Уолтерс став приймаючою стороною і зосередився на захисті, в кращому випадку, відстрілюючись від Ломаченко і майже не переходячи до рішучих дій.

Небезпека для Василя становили, хіба що, апперкоти Ніколаса на ближній дистанції, але і вони здебільшого летіли мимо, а якщо припадали в ціль, то не чинили ніякого видимого впливу на українця.

У другій половині бою Ломаченко почав стрімко додавати і вже в сьомому раунді буквально затероризував Уолтерса постійними атаками зі зміщенням в сторону. Ніколас виглядав безпорадно, але вражений, в той же час, не був. Проте, в хвилинній перерві між сьомим і восьмим відрізком він відмовився від продовження поєдинку, після чого відразу ж кинувся вітати переможця.

"Мене так ніколи не били. Я був вражений. Мені доводилося виживати", - прокоментував Уолтерс свою відмову від продовження бою.



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили Бердичі та вивісили триколор, - DeepState

субота, 27 квітень 2024, 21:02

У суботу, 27 квітня, російські терористи захопили Бердичі Донецької області. Про це повідомляє DeepState, передають Патріоти України. "Росіяни захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають. Сили...

Кубинські найманці ліквідували російського командира на Донеччині, - українські партизани

субота, 27 квітень 2024, 20:54

У суботу, 27 квітня, стало відомо, що на Донеччині кубинські найманці ліквідували свого російського командира. Про це повідомляє рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. Партизани зізнались, що російська військова влада не може контролювати най...