Український дизайнер створила костюми для успішного фільму за мотивами Шекспіра (відео)

У підсумку фільм показували у Каннах, а також він здобув гран-прі на кінофестивалі в Торонто.

Фото: imdb.com.Український дизайнер Надя Дзяк (бренд Nadya Dzyak) створила костюми для Cordelia (The Sisterhood K.) - fashion-фільму, заснованого на п'єсі Король Лір Вільяма Шекспіра і романі Федора Достоєвського Брати Карамазови, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

Режисером фільму став Гай Стівенс. Картина була представлена на Cannes Film Festival's Marchè du Film 2017, а також виграла престижну премію за Кращу кінематографію на фестивалі 2017 AltFF Alternative Film Festival в Торонто.

Фільм досліджує тему батьковбивства через вірші і фрази великих літературних шедеврів.

Короткометражний фільм знятий як відеокліп - це серія рухомих зображень з музикою і субтитрами. Персонажі говорять через цитати письменників.

Надя Дзяк доповнила поетичність образів фільму, створивши для актрис невагомі моделі з білої органзи.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військові називають це "комбінований вогневий вплив": Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів

четвер, 18 квітень 2024, 21:05

"Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів. Приклад того, що військові називають «комбінований вогневий вплив». DeepState: "Фактично fpv-дрони зупиняють штурмові дії, які готувалися на приватну забудову. Частина ворожої розвідки зайняла будин...

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...