Український гурт зняв кліп під звуки пострілів на передовій (відео)

До дня захисника України Віктор Винник та гурт МЕРІ презентували пісню під назвою "Про них," а також створили кліп.

Відео, яке гурт розмістив на своєму YouTube-каналі, і пісня присвячені воїнам-добровольцям — йдеться в описі до відео, передають Патріоти України.

"Написана вона з думкою про Добровольців – людей, які свідомо стали на захист Батьківщини", - говорить Віктор Винник.

Командир 8-го окремого батальйону Української Добровольчої Армії "Аратта" Андрій Гергерд на псевдо "Червень" (давній знайомий Віктора Винника) запропонував знімати відео у звільненому Широкиному, буквально на бойових позиціях.

"Зйомки відбувалися під звуки пострілів, але коли бачиш поруч таких людей, страху немає", - каже Віктор Винник, - зруйноване ворогом Широкине справляє гнітюче враження та водночас дає чітке розуміння того, що це наша земля і її захист – наш обов'язок.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: Подробиці від ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...