Український "курячий барон" розповів, як став мільярдером (відео)

Юрій Косюк вважає, що власник бізнесу, насамперед, повинен вибудувати ефективну команду.

Ю.Косюк. Фото: Хвиля

Український мільярдер, власник групи компаній "Миронівський хлібопродукт" (ТМ "Наша Ряба") Юрій Косюк дав інтерв'ю в проекті Big Money не менш відомому бізнесмену Євгену Черняку, власнику Global Spirits (ТМ "Хортиця"), зазначають Патріоти України з посиланням на "Хвилю".

Косюк розповів про те, як вибудувати ефективну команду і що власник бізнесу повинен контролювати особисто. Чому важливо навчати людей і проводити тренінги всередині компанії. Як залучати своїх дітей в бізнес. Чому потрібно бути відкритим до конкурентам, а також чому державний апарат робіт набагато менш ефективно, ніж в корпорації. Не менш цікаво, як Юрій Косюк прокоментував отримання дотацій з держбюджету і як це впливає на конкурентноздатність його компанії на світових ринках.

Дуже цікаве інтерв'ю, яке ми настійно рекомендуємо подивитися.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...