Український легіонер розповів про футбол і життя у Британії

Олександр Зінченко розповів про Манчестер та поділився мріями про майбутнє одруження та народження нащадків.

Зінченко О.Фото: ФК Манчестер Сіті

Півзахисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко поділився подробицями свого життя в Манчестері, повідомляють Патріоти України з посиланням на Футбол 24.

Про Манчестер (місто)

В принципі, весь Манчестер я можу показати за хвилин 10. Тут дуже мінлива погода – протягом дня вона може змінюватись декілька разів. Ніби тепло, потім дощ, потім знову тепло. Буває настільки сильний вітер, що зносить ворота на тренуванні.

Тут є люди, які здаються трохи сердитими. Я їх розумію, з таким-то кліматом. Коли погода на тебе тисне, а небо сіре щодня, то звідки у тебе візьметься хороший настрій?

Про сусідство з Гвардіолою

В одному будинку з ним живе багато гравців Ман Сіті. Гвардіола мешкає на останньому поверсі. Праве крило – його, ліве – Ілкая Гюндогана. Зайти до нього по сіль? Треба спробувати, але тут такого немає.

Про схожість з де Брюйне

Після перемоги в Кубку ліги на вечірці до мене підійшла його мама. Навіть моя мама по телевізору інколи нас плутає, як і фанати. Але ми зовсім різні.

Зінченко та де Брюйне. Фото: ФК Манчестер Сіті

Про майбутню дружину

Чи хочу дітей? Інколи дивлюсь на себе в дзеркало, і розумію, що сам ще дитина. Хоча в голові вже ветеран. Я не поспішаю, але мама вже навіть не тонко натякає, що мою дитину забере собі. Майбутня дружина буде точно українка. У нас найкрасивіші дівчата у світі – це факт.

Про свою відкритість та фанатів Ман Сіті

Мені подобається, що вболівальники співають окрему пісню практично про кожного гравця команди. Ми навіть самі інколи співаємо.

Тут неможливо бути закритим. Навіть якщо ти такий – тебе швидко "відкриють". Класний колектив, який дуже любить жарти.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поїхав воювати в Україну, залишився без штанів: Повчальна історія окупанта, якого пограбували, поки він "захищав Росію" (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 23:43

У Бурятії пограбували будинок російського окупанта, який воював в Україні. Про це повідомив у Telegram журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. . Військовий на ім'я Олександр Суворов добровольцем поїхав воювати проти України, потім пове...

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...