Український "міцний горішок": Суддя, відома своїм яскравим макіяжем, підкорила закордонні ЗМІ

Британські журналясти відзначили, що суддя Алла Бандура "явно зроблена з міцного матеріалу".

Алла Бандура, суддя з Рівненської області, яка стала відома в мережі завдяки надмірно яскравому макіяжу і пишній зачісці, звернула на себе увагу британських журналістів. Зокрема, про суддю написала авторитетна газета Daily Mail, інформують Патріоти України.

"Украинская судья стала жертвой многочисленных шуток в интернете после того, как ее образ в пугающем макияже стал вирусным. Она является точной копией Урсулы - полуженщины, полуосьминога из мультфильма "Русалочка", - зазначається у повідомленні.

Фото: Бандура і Урсула"В 2006 году двое неизвестных преступников ударили ее ножом 12 раз, но она выжила. Госпожа Бандура, судья Ривненской области, явно сделана из прочного материала", - підвели підсумок журналісти.


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...