Український паспорт займе 32-гу позицію у рейтингу "найсильніших" паспортів Світу

Запровадження безвізового режиму дасть змогу українським громадянам відвідувати 119 світових держав без візи.

Фото: Еспресо

Із початком дії безвізового режиму з ЄС у рейтингу "найсильніших" паспортів світу Україна підніметься з 50-ої на 32-гу позицію. Про це повідомляють упорядники рейтингу "найсильніших" паспортів, передають Патріоти України.

Запровадження безвізового режиму дасть змогу українським громадянам відвідувати 119 світових держав без візи. Таким чином український паспорт займе 32-гу позицію у рейтингу.

Сьогодні Україна посідає 50-ту сходинку з можливістю для її громадян відвідувати 85 країн світу без віз.

До слова, підкреслюють упорядники рейтингу, Україна випередить Росію, яка сьогодні займає 41-ше місце у списку, та громадяни якої можуть їздити без віз до 106 країн світу.

Варто підкреслити, що "силу" паспорта оцінюють за кількістю країн, які його власник може відвідати без візи.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...