Українськими майстрами встановлено новий шоколадний рекорд (фото)

Одесити створили найбільшу шоколадну фігуру людини. За місяць фігуру перетворять на новий рекорд.

Одесити побили незвичайний рекорд, вони створили найбільшу шоколадну фігуру людини, а за місяць об’єкт перетворять на новий шедевр.

Про це повідомляє "Сегодня".

Скульптура складає два метри у висоті та повністю виконана із справжнього чорного шоколаду, лише шапку виготовили із білого.Фігура чоловіка в руках тримає "їстівний" глобус.

Автори проекту розповіли, що шедевром зможуть люди милуватися протягом місяця у майстерні "Шоколатье", на розі вулиць Дерибасівської та Рішельє. А потім шоколадного чоловіка перетворять на ще одну незвичайну композицію.

Нагадаємо, одеські шоколадні майстри минулого року побили власний рекорд, зробивши "солодку" кінокамеру із пам'ятками міста.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вчені відкрили в шоколаду незвичайні властивості, які позитивно впливають на роботу головного мозку та пам'ять.

Автор матеріалу:
Ирина Дождева
Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...