"Українці, хочете говорити російською, будь ласка. Але розумійте, що є іноземці, які, приїжджаючи в Україну, вивчили українську мову": Співачка зі США обурилася російській мові в готелі Києва (відео)

Брія Блессінг опублікувала відповідне відеозвернення в соціальній мережі.

Популярна виконавиця з США Брія Блессінг, яка стала відомою після участі в одному з талант-шоу України, обурена хамським обслуговуванням у київському готелі. Про це співачка повідомила в Facebook, передають Патріоти України.

Брія Блессінг повідала історію про те, як, зателефонувавши в один з готелів Києва, вона отримала відмову спілкуватися українською мовою. В якому саме готелі стався інцидент дівчина промовчала.

"Це просто чудово, коли я дзвоню в готель в Києві, я з нею розмовляю українською, вона зі мною - російською. Після кількох хвилин я кажу: "Я вибачаюся. Я американка. Я російську дуже погано розумію. А вона продовжує зі мною по-російськи говорити", - обурюється співачка.

Також співачка додала, що у неї немає претензій до російськомовних українців, проте можна було просто спілкуватися рідною мовою хоча б з іноземцями, які не вивчали російську.

"Кияни, українці, ви хочете говорити російською, будь ласка, ви вільні люди. Але розумійте, що у вас є іноземці, які, приїжджаючи в Україну, вивчили українську мову. Дивно, правда? Коли іноземка розмовляє з вами українською і каже, що їй важко російською, переходьте вже з нею на українську мову, хіба це так складно? "- сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...