Українці назвали найкомфортніше місто для життя - опитування

Найбільше задоволенні життям жителі Вінниці.

Вінниця. Фото:magigrand.com

Трохи менш задоволені українці життям в Харкові та Луцьку. У загальному рейтингу Львів опинився на 9-му місці, Київ - на 16-му місці, на останньому - Херсон, повідомляють Патріоти України з посиланням на опитування соціологічної групи Рейтинг.

Найбільше пишаються своїм містом жителі Львова, Вінниці та Харкова. Трохи менше - жителі Луцька, Ужгорода,

Тернополя та Івано-Франківська. Майже у всіх містах одними з головних причин пишатися містом називали культурні пам'ятники і привабливість для туристів. Але українці не вважають приводом для гордості відсутність можливості реалізувати себе в своєму рідному місті, непривабливість населеного пункту для інвесторів і неефективність економіки.

Опитування було проведено від імені Міжнародного республіканського інституту в 22 обласних центрах України (які не перебувають під контролем РФ), а також в містах Маріуполь Донецької області і Сєверодонецьк Луганської області. Дослідження базується на вибірці з більш ніж 19 000 респондентів. Статистична похибка для кожного міста не перевищує 3,5%. Опитування було профінансовано Урядом Канади.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...