Українці не проклинають Майдан і готові вийти знову, бо розуміють - саме від них залежить майбутнє країни (відео)

Російського журналіста вразив рівень національної самосвідомості українців

Сотник ТV провів опитування серед українців "3 роки після Майдану. Думки українців", інформують Патріоти України.

Через три роки після Революції гідності, українці не побачили "позитивних змін на краще". Про це розповів російський журналіст Олександр Сотник, коментуючи опитування, проведене серед жителів Києва. "Респонденти негативно висловилися про дії влади і висловили готовність у випадку необхідності знову вийти на протест", - зазначив журналіст. Правда, жителі столиці відзначили підвищення рівня самосвідомості в українському суспільстві.


"Так, люди різні. Так, є відверто дурні і "шкурні" відповіді на питання. Але є і зважені. І це, напевно, об'ємне відображення різноголосся думок. Ще раз: ми не підверстуємо, а показуємо всіх підряд. В іншому випадку, це - не експеримент, а - пропаганда. І ще. Чому питання поставлене саме так. Тому що в Росії часто говорять: "Ну, вийшли вони на Майдан. І чого добилися? .. "Тепер ви знаєте відповідь. Вона неоднозначна. Але - чесна. Вони домоглися того, що не бояться жити. Вони вільні. Їм важко. У них війна з путінським бойовиками. Але вони все одно не бояться. Нерозумно ненавидіти цілий народ. Тим більше - якщо він жадає незалежності. Він переможе, не сумнівайтеся ", - підкреслив журналіст.
Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...