​Українці Португалії вийшли на маніфестацію у Лісабоні

Виступ російського посла на конференції було зірвано

Українці Португалії вийшли на маніфестацію у Лісабоні. Вони протестували проти РФ на конференції "Росія у системі світової безпеки". Про це повідомляє Союз українців у Португалії, інформують Патріоти України.

Розпочати конференцію мав посол Росії Олег Бєлоус. Але вын не зміг взяти участі у конференції у Лісабоні щодо місця РФ у міжнародній системі, де був головним доповідачем, через маніфестацію, організованою українською громадою Португалії.За інформацією організаторів, у звязку із мітингом на конференцію він не прибув.

На протест українці вийшли з гаслом: "З терористами не радяться як боротися зі світовим тероризмом!".

За інформацією Спілки українців Португалії, акція під Інститутом національної безпеки проходила під гаслом «З терористами не радяться як боротися зі світовим тероризмом!»

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...