Українці в Джилонгу виграли в усіх номінаціях! (відео)

В австралійському місті Джилонг (штат Вікторія, Австралія) відбувся фестиваль "Pako Festa-2017на якому Українці здобули найвищі оцінки та отримали визнання найкращого культурного дійства.

В австралійському місті Джілонг (штат Вікторія, Австралія) відбувся фестиваль Pako Festa. Це найбільше щорічне мультикультурне святкування, яке відбувається в Австралії з 1983 року. У фестивалі беруть участь культурні спільноти, громадські об’єднання і митці з різних куточків світу.

Українську громаду представляв танцювальний колектив ''Легенда''. У національних костюмах, з хлібом та сіллю, вони продемонстрували публіці українські танці.

Українці в Джилонгу виграли в усіх номінаціях та отримали визнання найкращого культурного дійства у параді "Pako Festa-2017"! Цією гарною новиною на сторінці спільноти порталу Патріоти України поділилася учасниця спільноти Елена Шевелева.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...