Українці визначили ТОП-5 "головних зрад" 2016 року (відео)

Саме ці події найбільш вплинуть на 2017 рік для України.

Українці небайдужі до критики влади. Інколи, вона буває незаслуженою. Однак в 2016 році були події, які інакше, як "зрада" назвати не можна. До вашої уваги топ-5 подій року, які викликали найбільше обурення суспільства згідно з онлайн-голосуванням читачів на сайті "24 каналу".

5. Поразка збірної з футболу на Євро-2016

На останньому місці у нашій п'ятірці подія не політична, однак проігнорувати її не можна. Бо чоловіча половина населення через неї гнівалися та сумувала одночасно кілька місяців – це виступ української збірної з футболу на Євро-2016. Національна команда України – єдина серед учасників турніру - не забила жодного голу. Особливо вболівальників розлютила поразка гравцям Північної Ірландії.

4. Тарифи

Перші місяці звістки про підняття цін на комунальні послуги українці активно панікували. Навесні цього року це здавалось найбільшою "зрадою".

Натомість за даними соціологічного опитування на сайті 24 каналу – тарифи дописувачі поставили на 4 місце. Втім, для деяких політиків тема тарифів стала виграшним аргументом для просування власного піару.

3. Заяви Надії Савченко

Експерти центру Розумкова на основі власних соцдосліджень, основним розчаруванням року для суспільства назвали Надію Савченко. Після лояльних до ватажків терористичних "ДНР" та "ЛНР"заяв, президентський рейтинг Савченко впав з 10 до 2 відсотків. Відвідувачі ж сайту 24 каналу поставили Савченко на 3 місце.

2. Шокуючі декларації

Тут опинились скандальні декларації українських чиновників. Мільйони готівки, 700 квартир на 2 братів, картини Пікассо, і навіть власні церкви. Українці відчули себе пограбованими, бо вважають, що це все на гроші платників податків.

1. Офшори Порошенка

І фаворитом "зрад" стали офшори українського президента. Гарант запевняв, через офшор на Віргінських островах передав компанію Рошен трастовому фонду "Ротшильд".

Хоча зрозуміло, що на формування громадської думки вплинули і невиконані президентські обіцянки. 56% довіри до Петра Порошенка в момент його обрання, за 2 роки перетворились на менш як 10%.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...