Українців цього тижня очікує дуже мінлива погода

Погода стрибатиме на різні висоти

Синоптичний тиждень буде справжнім легкоатлетом, бо погода стрибатиме на різні довжИни та висОти.

Поглянемо разом.

Понеділок - морозний та без опадів. Вівторок - трохи потепліє та знову піде мокрий сніг. 7-8 грудня, середа-четвер, в Україні очікується суттєве похолодання (див. карту), до нічних -10-15 градусів, але без серйозних опадів.
9 грудня, у п'ятницю, істотно потепліє до нуля й вище та пройдуть дощі.

А наступні вихідні, 10-11 грудня, очікується змішана фаза, дощ та мокрий сніг, температура "мінус- плюс". У Києві така ж тенденція. Понеділок - сухий та морозний, вівторок - вологий та багато опадів. 7-8 грудня у столиці похолодання до помірних морозів.

Плануйте ваші справи згідно нашому прогнозу, а щоденні уточнення синоптичної ситуації, як завжди, за мною. Не забувайте, що будь-які прогнози, не лише синоптичні, потребують уточнень, тому будь-яку погоду сприймаємо із вдячністю, але сподіваємося на сонечко.

До дня зимового сонцестояння залишилося лише два з хвостиком тижня. А там і весну почнемо виглядати.

Наталка Діденко

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...