Україну накриє потужна магнітна буря: Названо дату

В кінці червня поточного року очікується сильний метеоудар.

Ілюстрація. Фото: myegy.toВ кінці червня поточного року Україну очікує ще одна магнітна буря і зміни магнітного поля. Про це свідчать дані Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН. Так, метеозалежним людям слід бути готовими до того, що самопочуття може погіршитися вже 27 червня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Бізнес.Медіа.

У цей день магнітосфера буде помірною. Пік метеоудару прийдеться на 28 червня. У цей день лабораторія обіцяє магнітну бурю слабкої інтенсивності. 29 червня вона ще буде відчуватися, але вже не так сильно.

За довгостроковими прогнозами вчених, після цього геомагнітна обстановка стабілізується, і магнітосфера Землі буде спокійною.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Які країни найбільше допомагають Росії прискорювати виробництво зброї - The Economist

вівторок, 30 квітень 2024, 13:33

Попри всі західні санкції, російська оборонна промисловість процвітає, а виробництво зброї, яка допомагає Москві вести війну проти України, різко зросло з початку вторгнення. Ключовою країною у підтримці російського оборонно-промислового комплексу став...

Сі Цзіньпін формує "китайську Європу", - Портников

вівторок, 30 квітень 2024, 12:41

"Під час свого перебування у Пекіні державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попереджав своїх китайських співрозмовників — насамперед голову КНР Сі Цзіньпіна та міністра закордонних справ Ван Ї про наслідки військово-технічного співробітницт...