"Украинские ВМС получат американские патрульные катера Islands", - Олег Пономар

Після закінчення морських навчань Sea Breeze-2017 частина озброєння військ НАТО залишиться в Україні.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.Доброго ранку, друзі. Вівторок на календарі. Що важливого? Так пише на своїй сторінці в Facebook політичний оглядач Олег Пономар, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Украина:
- Украина и Молдова ввели совместный приграничный контроль в ПП "Кучурган-Первомайск".

- Украина и ЕС начали проект комплексного изучения эффективного использования украинских подземных хранилищ газа.

- Совет ЕС окончательно одобрил временные торговые преференции для Украины, которые вступят в силу в конце сентября и будут действовать на протяжении трех лет.

- Военный тигр:
Украинские ВМС получат американские патрульные катера Islands. Ну как - получат? Они просто останутся здесь, как мы и предполагали, после окончания морских учений Sea Breeze-2017.

Дела санкционные:
- 17 июля Совет ЕС добавил еще 16 человек в санкционный список лиц, которые причастны к химическим атакам на гражданских в Сирии. Сейчас в списке 255 лиц и 67 компаний, включая ЦентроБанк Сирии.

- Турция внесла в черный список более 4 тыс. граждан РФ по подозрению в принадлежности к ИГИЛ. Въезд в Турцию запрещен".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...