"Укртрансгаз" позбувся президента

НАК "Нафтогаз України" відсторонив Ігоря Прокопіва, у звязку з виявленням ряду порушень під час офіційної перевірки рахунків компанії

Управління компанією візьме на себе перший віце-президент "Укртрансгазу" Мирослав Химко

НАК "Нафтогаз України" відсторонив від посади президента "Укртрансгазу" Ігоря Прокопіва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Нафтогазу", інформують Патіроти України.

Як зазначається, після відсторонення глави "Укртрансгазу" Прокопіва, управління компанією переходить до першого віце-президента Мирослава Химка.

Повідомляється, що зміни в керівництві не вплинуть на поставки газу українським споживачам, а транзит газу буде тривати в повному обсязі відповідно до контрактних зобов'язань. "Незалежний аудитор групи, компанія Deloitte & Touche, виявив ряд порушень під час офіційної перевірки рахунків "Укртрансгазу". Пізніше щодо цих питань були проведені розслідування як зовнішнім аудитором, так і новоствореним органом внутрішнього аудиту" Нафтогазу ", який підпорядковується аудиторського комітету наглядової ради ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що в ході додаткових розслідувань були підтверджені попередньо виявлені факти неналежного управління в сфері закупівель. Відзначається, що ці факти порушень спонукали до подальших паралельних розслідувань, що охоплює більш широке коло питань.

"В рамках докорінної реформи корпоративного управління" Нафтогаз "вводить нову систему внутрішнього контролю у всіх компаніях групи. Для забезпечення дотримання відповідних політик і законодавства подібні внутрішні аудиторські перевірки зараз розпочато в усіх дочірніх компаніях" Нафтогазу ", - йдеться в повідомленні.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...