"Укр​залізниця" презентувала вагони-салони з VIP-зручностями. Це щось! Фото, відео

Вагон-салон є справжнім готелем на колесах

ПАТ "Укрзалізниця" презентувала вагони-салони з VIP-зручностями, передає Корупція.Інфо, інформують Патріоти України. Фото опубліковані на сайті "УЗ". Вагони-салони обладнані кухнею, великим залом і просторим спальним купе.

На кухні – всі зручності: холодильник, електроплита, мікрохвильова піч.

У залі є аудіо – і відеотехніка, шкіряні меблі. У спальному купе – ліжко, письмовий стіл, шафа, кондиціонер, ванна кімната.

"Вагон-салон є справжнім готелем на колесах, який облаштований кухнею, великою залою та просторим спальним купе. Кухня обладнана холодильником, мікрохвильовою піччю та електроплитою.

Велику залу облаштовано м’яким куточком, комп’ютером, аудіо- та відеотехнікою. У спальному купе розташовано ліжко, письмовий стіл, шафа, кондиціонер, ванна кімната. Кількість спальних місць становить від 5 до 11 (у залежності від конструкції вагону).

Також вагони-салони облаштовані спеціальними купе для охорони та службового персоналу", – йдеться на сайті.





Відзначимо, що квитки на поїздку в такому вагоні замовляють заздалегідь через письмову заявку, яка оформляється не пізніше, ніж за 5 робочих днів до відправлення поїзда.
Iснує 10 варіантів вагонів-салонів. Провідники називають такі вагони "царськими".




Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...