Унаслідок сутичок на ринку "Харківський" в Києві постраждали 6 людей

Внаслідок зіткнень на ринку "Харківський" в Києві постраждали шість людей. Про це повідомила поліція Києва з посиланням на лікарів.

Орендарі кіосків на вул. Ревуцького побудували на ринку барикади, фото Facebook

Внаслідок зіткнень на ринку "Харківський" в Києві постраждали шість людей. Про це повідомила поліція Києва з посиланням на лікарів.

Правоохоронці додали, що при огляді місця події серед іншого вилучили пляшки з легкозаймистою сумішшю.

Народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко повідомив, що як мінімум 40 учасників зачистки Харківського радіоринку в Києві "здані в поліцію".

О 7:00 за допомогою бульдозерів була знесена частина ринку на вул. Ревуцького. Орендарі уцілілих кіосків спорудили на ринку барикади, щоб уберегти торгові павільйони від знесення. Біля барикад підприємці розклали шини і підпалили їх. Пізніше почали штурмувати барикади люди в камуфляжі. Пізніше підприємці на знак протесту перекрили проспект Бажана.

У столичній адміністрації заявили про непричетність до знесення ринку. 22 грудня під час знесення кіосків біля станції метро "Політехнічний інститут" виникли сутички між правоохоронцями та власниками Мафів, постраждали 5 осіб. Раніше десятки кіосків знесли біля станцій метро "Оболонь" і "Петрівка".

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...