Мережу вразив унікальний музей людського тіла Corpus в Нідерландах (фото, відео)

Музей людського тіла з назвою Corpus (Корпус) знаходиться в Нідерландах, недалеко від університетського міста Лейден. Музей пропонує здійснити подорож усередині людського тіла.

Унікальний музей являє собою фігуру сидячої людини, конструкція заввишки в 35 метрів, яка встроєна в семиповерхову будівлю.

Музей дуже цікавий і пізнавальний, екскурсія триває 55 хвилин, на протязі цього часу імітуються звуки організму там, де знаходиться група. У музеї людського тіла представлені копії органів людини, змодельовані процеси відбуваються в організмі.

отрапити в музей людського тіла можна через коліно велетня, піднявшись по ескалатору. Усередині відвідувачі переміщуються повз внутрішні органи, бачать м'язи, кістки, серце, нирки, травні органи, легені, вуха, очі та мозок.

На екранах показують роботу органів, показуються їх функції і супрожджуючи все характерними звуками. Показується що відбувається в організмі, коли людина отримує травму того або іншого органу, як відбувається розмноження.

акінчується екскурсія на верхньому поверсі в голові «гиганскої людини». А в будівлі, в яку вбудовано музей людського тіла, можна отримати додаткову інформацію про людському організмі.

Призначений Музей людського тіла Corpus для людей віком від 6 років. Музей добре видно з автодороги Амстердам - Гаага. А ось створення такого цікавого музею обійшлося в 27 мільйонів доларів!


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Криваві рублі не принесли вбивці щастя: Громадянин Туркменістану, який хвалився катуваннями українців, поплатився на батьківщині

неділя, 19 травень 2024, 4:15

Громадянин Туркменістану Сергій Григорян воював проти України на боці Росії з осені 2022 по літо 2023 року. За цей час заробив на однокімнатну квартиру, яку на надіслані злочинцем гроші придбала у Турменбаші його мати. Проте радіти новому житлу окупант...

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...