"Урегулировать конфликт на Донбассе элементарно просто, но для этого надо быть настоящими игроками и настоящими авантюристами", - Невзоров

Київ тупуватий, тобто вони тільки вміють вирішувати питання новобранцями і спробами все це задавити дуже невміло, дуже героїчна, дуже красиво, але абсолютно невміло.

Олександр Невзоров. Фото: vchaspik.uaВ даний час ситуація в зоні конфлікту "розігрівається". Причому розігрівається, природно, з боку ось цих кримінальних утворень, які захопили Донбас, - Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости пропонують ознайомитись з блогом журналіста Олександра Невзорова. Він пише:

"А Киев, на нашу с вами общую беду, туповат, то есть они только умеют решать вопросы новобранцами и попытками все это задавить очень неумело, очень героично, очень красиво, но абсолютно неумело.

Урегулировать конфликт на Донбассе элементарно просто, но для этого надо быть настоящими игроками и настоящими авантюристами.

Доберманы перетягивают носок только до тех пор, пока они тянут его оба. Вот в качестве этого носка Донбасс, да? Если бы Украина отказалась и сказала: да идите вы на фиг со своим Донбассом, то, уверяю вас, в ту же секунду всякий интерес к Донбассу потеряла бы и Россия. Это носок, который они перетягивают с Украиной, и ничего больше.

Как только РФ потеряет интерес к украинской территории, Украина сможет спокойно вернуть себе этот абсолютно захиревший и никому не нужный" Донбасс, естественным образом очищенный от всех тех бандформирований, которые его захватили".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: