Уряд Австрії нарешті вирішив, що робити з будинком, в якому народився Гітлер

Нижня палата парламенту країни сьогодні прийняла закон, який надає владі країни конфіскувати будинок, в якому народився Гітлер у його нинішній власниці.

«Independent» сообщает, что власти Австрии наконец-то приняли решение, как поступись со зданием в городе Браунау-ам-Инн на границе с Германией, в котором родился Адольф Гитлер.

Нижняя палата парламента страны сегодня приняла закон, который предоставляет властям страны конфисковать дом, в котором родился Гитлер у его нынешней владелицы. На эту жесткую меру пришлось пойти из-за того, что его собственница, госпожа Поммер, длительное время категорически отказывалась продавать здание либо проводить его реконструкцию. Отдельные местные жители даже требовали снести злополучное здание, опасаясь, что оно станет местом паломничества неонацистов со всего мира – за последние годы их число стало расти, каждый год город посещают сотни последователей нацизма.

Губернатор провинции, в которой находится город Браунау-ам-Инн и министр иностранных дел приняли решение провести в конфискованном здании капитальный ремонт и разместить в нем центр реабилитации инвалидов. Они объяснили журналистам: «Вместо того, чтобы уничтожать историю, мы выдвинем антитезис нацистскому режиму». Как известно, инвалиды в Германии во время гитлеровского режима стали репрессированной социальной группой.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...