Усе ж таки теракт? На останках загиблих в катастрофі літака EgyptAir виявлені сліди вибухівки

Опубліковано дані експертиз

На останках пасажирів A320 EgyptAir, який зазнав аварії в Середземному морі в травні, виявлені сліди вибухових речовин. Про це йдеться в звіті комісії міністерства цивільної авіації Єгипту, яка розслідує катастрофу. Матеріали експертизи, яка встановила наявність вибухових речовин на тілах жертв катастрофи, передані в прокуратуру Єгипту. 19 травня літак авіакомпанії EgyptAir, який слідував рейсом MS804 з Парижа в Каїр, пропав з радарів. На борту лайнера знаходилися 56 пасажирів і 10 членів екіпажу, більшість з яких - громадяни Єгипту і Франції.

20 травня 290 км на північ від єгипетського міста Олександрія були виявлені уламки літака і останки жертв. "Чорні ящики" були знайдені в ході пошукової операції в Середземному морі 17 червня. Їх дані свідчать, що на борту сталася пожежа. 4 липня було витягнуто всі виявлені останки загиблих з місця аварії літака.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...